Spotler

spotler_logo-907779649

spotler.nl

Spotler: krachtige marketing software

Spotler ontwikkelt software die marketeers meer marketing power geeft. Zo kunnen zij hun merk, hun boodschap en hun content in de spotlight zetten. Dat is de belofte van Spotler aan al haar klanten.

Spotler is internationaal actief Spotler is nationaal en internationaal actief binnen de Spotler Group. Bij het Nederlandse Spotler kun je terecht voor de producten:

· Spotler Mail+: e-mail marketing automation

· Spotler Flowmailer: platform voor transactionele e-mails

· Spotler Social: social media management software

Deze verschillende marketingoplossingen kun je los van elkaar inzetten, maar je kunt ze ook uitstekend met elkaar integreren. Het zijn oplossingen voor e-mail marketing, marketing automation en transactionele email.

Spotler werkt voor ruim 2.900 klanten

Ruim 2.900 organisaties zetten met veel plezier de software van Spotler in. Dat zijn kleine organisaties die hooguit één keer in de maand een nieuwsbrief versturen, maar ook organisaties die meerdere multichannelcampagnes draaien en dagelijks mailen.

Het klantenbestand van Spotler is divers. Non-profit, overheid, e-commerce, onderwijs, zorg en in nog veel meer branches wordt Spotler ingezet. En dat zowel in de B2B als de B2C. Spotler is ISO 27001 gecertificeerd, waarmee Spotler aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging voldoet.

Spotler levert Software WITH a Service

De onboarding van Spotler in ongeëvenaard. Alle gewenste templates richt Spotler in, de integratie met de webshop, het CRM of elk ander systeem van klanten wordt geregeld en alle nieuwe klanten volgen een handige gebruikerstraining. Daarnaast krijgen klanten toegang tot de Spotler Academy. Een platform boordevol

marketingkennis, e-courses en inspirerende webinars. Verder werkt Spotler met een uitgebreid Customer Success Team en een deskundig support-team.

De ondersteuning van Spotler is uitgebreid en staat bekend als een Unique Selling Point (USP). Het is niet voor niets dat Spotler haar bedrijfsfilosofie graag samenvat als Software WITH a Service.