Over UnCharitable in Kinepolis Utrecht

donderdag
11 april
2024

UnCharitable in Kinepolis Utrecht

De must-see docu voor iedereen in de non-profitsector... Het aantal plekken in de zaal is beperkt, dus wees op tijd met reserveren! 

Vol = vol

Er is een reservelijst, dus houd je mail in aanloop naar de avond in de gaten als je daarop komt te staan. 

Aanmelden 
Je logt in met je Vf- account (of maak een account aan op fondsenwerving.nl) en gaat naar de aanmeldpagina. 
Daar selecteer je het juiste ticket en je klikt op reserveren. Heb je een ticketcode doorgekregen van ons of via de contactpersoon van jullie organisatie? Dan vul je die in bij ‘ticketcode’ en dan verschijnt het ticket. 
Na het aanvullen van de persoonlijke gegevens moet je nog op bevestigen klikken. 
Je krijgt een bevestigingsmail als het is gelukt (check je spam) en daarin staat een ticketnummer. Houd deze e-mail bij de hand bij binnenkomst.

Organisatieabonnementen 
Organisaties met een organisatieabonnement hebben donderdagochtend een ticketcode naar de contactpersoon gestuurd gekregen. Die ticketcode kan door maximaal 5 personen worden gebruikt om een ticket te laden en te selecteren (mits er nog genoeg tickets zijn). De 5 personen van deze organisatie moeten zich dus individueel aanmelden en een Vf-account hebben. Maak dit van tevoren in orde om vertraging in het aanmeldproces te voorkomen. 

Programma 
18.30 - 19.15 inloop bij Kinepolis (kom op tijd!) 
19.00 - 19.30 zaal open
19.30 - 21.15 Uncharitable (geen pauze) 

Kinepolis ligt op loopafstand van station Utrecht Centraal, dus het is goed te doen om met de trein te komen. Anders kan er geparkeerd worden bij verschillende parkeerplaatsen en -garages (op eigen kosten). 

Eventuele consumpties zijn voor eigen rekening. 
 
Afmelden 
Kun je toch niet aanwezig zijn? Geef dat dan door zodat je afgemeld kan worden en jouw plek naar iemand op de reservelijst kan.  

Heb je vragen over deze avond of het aanmeldproces? Stuur dan een mail naar support@fondsenwerving.nl.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.