Procurios

procurios logo

Procurios.com

Organisaties helpen met het realiseren van hun maatschappelijke doel en met het vormgeven van een krachtige en duurzame relatie met hun doelgroepen: dat is de missie van Procurios. We zetten ons iedere dag in om onze klanten te ondersteunen hún missie te realiseren.

Wij vinden dat aandacht voor wat er echt toe doet in de wereld, schaars is. Betekenisvolle verbindingen zijn daarom van groot belang. Goede doelen zijn als geen ander in staat om die te creëren. Ons open online softwareplatform biedt juist die middelen die zij nodig hebben om het verschil te maken.

Flexibel CRM, krachtig CMS

Met ons geïntegreerde platform ondersteunen we de hele fondsenwervingsreis voor het online en offline verwerken van donaties. Dat betekent dat we een flexibel CRM, een krachtig CMS en een intuïtieve financiële administratie, op één centrale plek hebben samengebracht in de cloud.

Goede doelen zijn zo in staat om de processen in de gehele keten te optimaliseren. Dus vanaf het moment dat iemand interesse krijgt in het goede doel, zich aanmeldt voor een nieuwsbrief, besluit te doneren tot bijvoorbeeld het actief worden als vrijwilliger. De transparante en intuïtieve werkomgeving zorgt ervoor dat fondsenwervers altijd inzage hebben in de prestaties van hun campagnes en eenvoudig kunnen bijsturen waar nodig.

Online communities

Daarnaast bieden we ruimschoots mogelijkheden op het gebied van mailings, voor het organiseren van on- en offline bijeenkomsten en het opzetten van een online community. Vooral met een actieve online community kunnen goede doelen proactief werken aan het vergroten van het engagement met hun donateurs, vrijwilligers en andere belanghebbenden. Onze ervaren consultants denken graag met onze klanten mee om de juiste middelen, op het juiste moment, voor de juiste doelgroepen in te zetten.

Met onze kennis en technologie helpen wij om de impact van organisaties met een maatschappelijke missie te vergroten. En zo meer mensen bij hun missie te betrekken. We doen dit onder andere voor Milieudefensie.

Laat engagement voor je werken.

Kijk voor meer informatie over ons platform, onze dienstverlening of het aanvragen van een demo op procurios.com. Of neem contact op via sales@procurios.com of 0343 596045.