3F-Academy

3f

www.3f-academy.nl

Er is veel vraag naar erkende fondsenwervers. Het is een beroep wat steeds meer erkenning en waardering krijgt. De 3F-Academy biedt verschillende meerdaagse opleidingen en eendaagse workshops aan op dit vakgebied.

Met onze meerdaagse opleidingen wordt u die deskundige, die uw organisatie intern kan adviseren om op een professionele manier uw fondsen te beheren, dan wel aan te pakken (Beroepsopleiding Fondsenwerving A), óf bent u in staat om een gedegen strategisch beleidsplan te schrijven (Beroepsopleiding Fondsenwerving B). Na afronding van deze opleidingen ontvangt u het diploma Fondsenwerver A en/of B en wordt u toegevoegd aan het Register Erkende Fondsenwervers.

Bent u nieuw in het vak, dan is de Tweedaagse Oriëntatiecursus Fondsenwerving een goede basis om mee te beginnen. Na het volgen van de Oriëntatiecursus kunt u doorstromen naar de Beroepsopleiding Fondsenwerving A.

De 3F-Academy biedt naast de Mbo(4), Post-Hb en postacademische opleidingen ook verschillende eendaagse workshops en tweedaagse topcolleges.