Kentaa

Kentaa

www.kentaa.nl

Kentaa is expert in online fondsenwerving sinds 2011. Kentaa faciliteert en adviseert non-profit organisaties in Nederland, België en Duitsland op het gebied van crowdfunding, event fundraising, peer-to-peer fundraising, online collecteren en online donateurswerving. Daarvoor biedt Kentaa slimme platforms en innovatieve tools, waarmee zo veel mogelijk mensen met succes en plezier geld werven dat nodig is voor de realisatie van maatschappelijke doelen. Meer dan 300 grote en kleine organisaties maken gebruik van de producten van Kentaa, waaronder goede doelen, universiteiten, musea, zorginstellingen en sportverenigingen. Kentaa is partner van Goede Doelen Nederland, Fundraisers Alliance Belgium en Deutscher Fundraising Verband.

Een compleet platform voor online fondsenwerving

Het Kentaa platform is totaaloplossing. Of je nou kiest voor crowdfunding, event fundraising, peer-to-peer fundraising of een combinatie, al jouw campagnes geef je perfect weer op één website. Met tekst, video en afbeeldingen neem jij jouw achterban mee in jouw verhaal. Je bouwt gerichte customer journeys en activeert zo jouw gebruikers met e-mail, sms en WhatsApp. Daarnaast maakt het Kentaa platform gebruik van de kracht van social media. Jij en jouw achterban verspreiden jouw campagne gemakkelijk over alle kanalen.

Gebruiksvriendelijk voor jou en je achterban

Het beheren van jouw platform doe je in een handomdraai. Met het intuïtieve Kentaa Dashboard zit je zelf achter de knoppen, beheer je alle content en zit jij bovenop jouw campagnes dankzij de realtime statistieken. Het uiterlijk van jouw platform pas je eenvoudig aan via de front-end design editor, waarin je wijzigingen direct ziet. Maar ook jouw achterban maak je het zo gemakkelijk mogelijk. Van eenvoudige flows voor donaties en sponsorpagina’s op ieder device, tot het beheren van sponsorpagina’s… een kind kan de was doen.

Innovatieve tooling voor de vooruitstrevende fondsenwerver

Met het Kentaa platform ben jij klaar voor de beste ervaring, nu en in de toekomst. Zo koppel je met jouw favoriete tools voor marketing automation, engagement van jouw achterban en CRM-systemen. Regel alles van inschrijving, ticketing tot fondsenwerving en verzorg jouw campagnes tot in de puntjes, op een manier die past bij jou én jouw achterban. Wij zorgen voor continue doorontwikkeling, zodat jij mee kan innoveren zonder extra kosten!

Met Kentaa start je een partnership

Kentaa is meer dan alleen een software leverancier. Ga je met ons aan de slag, dan zijn wij jouw partner in online fondsenwerving. Jouw persoonlijke consultant denkt met je mee voor, tijdens en na jouw campagne. We verzorgen workshops op locatie en staan voor je klaar in onze supportdesk. Bovendien maak je deel uit van de grootste community van fondsenwervers in Nederland. Je ontmoet hen op onze klantdagen en tijdens inspiratiesessies, waar je niet alleen leert van ons, maar juist ook van vakgenoten! Zo boeken we samen meer succes!

Zie voor meer informatie: www.kentaa.nl